Tuotteet


Redken 5th Avenue NYC on yhdysvaltalainen ammattimainen hiustenhoito, rakennekäsittely, ja värisarja, joka omistautuu inspiroiville, teknologisesti edistyneille, ainutlaatuisille tuotteille ja tarjoaa loputtomasti luovuutta kampaajille ja kuluttajillekin. Redken on aina läsnä muotiviikoilla aina New Yorkista Pariisiin ja luo ensimmäisenä uudet hiustrendit jokaiselle kaudelle.

Loreal Professionnel on laadukas ja hiusalan ammattilaisen suosima brändi. Valikoimastamme löydät hiustenhoitotuotteet päivittäiseen käyttöön sekä muotoilutuotteet. Työskentelemme L’oréalin hiusväreillä, joista löytyy todella laaja värivalikoima, myös ammoniakittomat, öljypohjaiset Inoa värit.

”Koska naiset kokevat voivansa ilmaista hiuksillaan persoonaansa, Kérastase tarjoaa ainutlaatuisen yksilöllistä ja räätälöityä hiustenhoitoa yhdistäen maailman parhaimpien kampaajien ammattitaidon ja kehittyneimmän hiustutkimuksen. Kérastasella on yli 100 tuotetta ja 10 tuoteperhettä, joita myydään yli 60 maassa yli 20 miljoonalle kuluttajalle. Kérastase on ollut jo vuodesta 1964 asti luotettava kampaajan ja kuluttajan selektiivinen tuotesarja, joka omistautuu hoitojen räätälöinnille ja optimoinnille niin kampaamossa kuin kotihoidossakin.”

Great Lengths on ollut maailman johtava hiusten pidennyksissä yli 20 vuotta. Hiuspidennyksemme ovat ensiluokkaista Remi-ihmishiusta ja taattua etnistä alkuperää.

Great Lengths -menetelmä tarjoaa kaikille naisille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa pitkistä ja paksuista hiuksista. 100%:sti aidon hiuksen ja kiinnitysmenetelmän avulla saa täydellisen vapauden liikkumiseen ja harrastamiseen, hiusten laatuun katsomatta ja omia hiuksia vahingoittamatta. Tutustu pidennyksien ja tuuhennuksien monipuoliseen maailmaan.
Soita ja varaa aika ilmaiseen hiustenpidennyskonsultaatioon!

Studio1a:sta voit hakea itsellesi laadukkaat GHD muotoiluraudat, föönit ja kihartimet. GHD on todella laadukas, muotoiluraudoistaan tunnettu brändi. Ghd:n muotoiluraudat ovat ensiluokkaisia, kestäviä, täyskeraamisia. Muotoiluraudoilla loihdit itsellesi helposti kiiltävät suorat hiukset, napakat kiharat, ilmavat laineet tai upeat kampaukset, nopeasti ja hiusystävällisesti.

Tangle Teezer – sano hyvästit takuille ja vähennä dramaattisesti hiusten katkeilua, haaroittumista ja vahingoittumista seurauksena hiusten huonosta kohtelusta. Tangle Teezer on kuuluisan hiusten värjääjän Shaun P:n hengentuote. 30 vuoden kokemuksella ammattimaisesta hiustenhoitoalasta Shaun P:n mukaan Tangle Teezerillä saa parempia tuloksia kuin millään muulla markkinoilla olevilla tuotteilla. Tule siis hakemaan omasi meiltä!

Uusi mahtava hiuslenkki: Invisibobble. Tiede invisibobblen taustalla: invisibobblessa on monta etua perinteiseen hiuslenkkiin verrattuna: invisbobble on hellävarainen hiuksille, estää painaumia muodostumasta, vähentää päänsärkyjä, sopii kaikenlaisille hiuksille, toimii myös asusteena, ei kastu, ei löysty, hygieeninen eikä allergisoi, ja helppo irrottaa hiuksista. Tervetuloa hakemaan omasi laajasta värivalikoimastamme. Uutuutena Power (suurempi ja vahvempi lenkki) sekä nano (söpö, pieni ja loistava kampauksiin sekä lapsille).

Evagarden on moderni ja dynaaminen ammattilaissarja kauneusalan ammattilaisten tarpeisiin ja asiakkaille, jotka rakastavat kauneutta. Vuonna 1979 alkunsa saanut tuotesarja on kehitetty ajatusmaailmaan ”aistien yhteydestä”. Tuotekehityksessä on otettu huomioon kaikki viisi aistia: näkö, tunto, haju, maku ja jopa kuulo. EVAGARDEN tuotteissa käytetään luonnon raaka-aineita, kuten mineraaleja, kasviuutteita ja luonnonvahoja. Korkealaatuisissa tuotteissa yhdistyvät ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen helppoon meikkien käyttöön.

Sarjan kaikki osa-alueet ovat huolella suunniteltuja. Imagon modernia ja toiminnallista profiilia, sekä tuotteiden korkeaa laatua arvostavat ammattilaiset ja asiakkaat, joille jokapäiväinen kauneus tuo iloa. Sarjan menestys perustuu jatkuvaan korkeatasoiseen tutkimus- ja kehitystyöhön. EVAGARDEN ammattilaistuotteita myyvät kauneusalan ammattilaiset, myös Studio1a!