Tiimi


Riikka

Olen vuonna 2007 unelma ammattiini valmistunut parturi-kampaaja. Työssäni tärkeänä pidän kouluttautumista joka pitää minut ajan hermoilla ja kiinni muodissa, näin ollen hiushaasteet ja uuden ideointi ei tuota ongelmaa! Ammattitaitoinen ja iloinen asiakaspalvelu ovat osa jokapäiväistä työpäivääni. Koulutukseeni kuuluu myös suuret suosikkini; meikkaukset, kampaukset sekä hiustenpidennykset. Vapaalla viihdyn ystävien seurassa, tykkään matkustella ja lenkki poluilla minut pitää westie-koirani Mila.

Miia

Eläinlääkäriä minusta ei näköjään tullut, mutta toinen vaihtoehto – että pääsen tekemään käsilläni jotain – toteutui.
”Ajauduin” ammattikouluun ja valmistuin kampaajaksi -86.
Tykkään myös piirtää, näperrellä ja askarrella vapaa-aikanakin: ottaa valokuvia, ihailla tatuointeja, keräillä kauniita esineitä, katsella taidekirjoja ja lukea muutenkin – ja jos olisi mahdollisuus matkustella enemmän ihmettelisin paikallisia kirkkoja, temppeleitä ja moskeijoita sekä museoita, taidetta ja tavaroita. Yleensäkin vain hulinaa, värejä, muotoja, ihmisiä ja elämää.
Kauneinta maailmassa on kuitenkin kolme lastani ja kolme uskomattoman suloista lapsenlasta.
Toivon, että voin tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaisen kokemuksen. Hetken irti arjesta, ihanat ja toimivat hiukset, hemmottelua, hyvää oloa ja tietenkin tuotteet ja neuvot kotihoitoon. Tässä ammatissa on tärkeää kouluttautua, pysyä ajan hermoilla, seurata muotia ja tietää mistä puhutaan – mutta tärkeintä on kuitenkin ottaa huomioon asiakkaan persoonallisuus ja se, että asiakas viihtyy hiuksissaan; olipa se sitten mainstreemiä, luonnollista tai shokeeraavaa!
Vuosien varrella on liiketyön ohella tullut tehtyä erilaisia lehtijuttuja mm. ’muuttujia’ (ennen ja nyt -kuvauksia), henkilö- ja muotikuvauksia sekä paljon monipuolisia muoti-, messu- ja hiusnäytöksiä.
Olen joka päivä kiitollinen ihanista asiakkaistani – ilman heitä ei tästä työstä tulisi mitään. Ja vaikka minusta ei eläinlääkäriä tullutkaan, niin pääsin kuitenkin karvapäitä rapsuttelemaan.

Sanni

Olen tiimin uusin jäsen, 2020-vuoden alussa parturi-kampaajaksi valmistunut yrittäjänalku. Olen 22-vuotias ja olen yläasteelta alkaen tiennyt haluavani tälle alalle ja yrittäjäksi. Aloitin täällä alunperin työharjoittelussa, jonka aikana opin käsittämättömän paljon alalla työskentelystä. Sain valtavan paljon arvokkaita oppeja ihanilta kollegoilta ja ne mielessä aloitan nyt urani rakennuksen mitä mahtavimmassa työympäristössä! Nyt haaveet ovat vihdoin muuttuneet todeksi ja odotan innolla mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan. Olen innokas oppimaan uutta ja kohtaamaan uusia ihmisiä! Yks intohimoistani on vintage-tyyli ja sen kanssa käsikädessä kulkee myös vintage-tyylin kampaukset. Kaikenlaisia kampauksia olen tehnyt itselle ja muille jo miltei kahdeksan vuoden ajan. Minua kiehtoo pienillä muutoksilla aikaan saattavat ilmeen piristykset ja toki myös isot muutostyöt, niitä on aina kiva tehdä!