Ammattitaitoinen tiimimme

Riikka

Olen vuonna 2007 unelma ammattiini valmistunut parturi-kampaaja. Työkokemusta olen kartuttanut Lappeenrannan lisäksi Australiassa, Jenkeissä ja viime vuodet olen viihtynyt loistavasti täällä Helsingissä. Työssäni tärkeänä pidän kouluttautumista joka pitää minut ajan hermoilla ja kiinni muodissa, näin ollen hiushaasteet ja uuden ideointi ei tuota ongelmaa! Ammattitaitoinen ja iloinen asiakaspalvelu ovat osa jokapäiväistä työpäivääni. Koulutukseeni kuuluu myös suuret suosikkini; meikkaukset, kampaukset sekä hiustenpidennykset. Vapaalla viihdyn ystävien seurassa, tykkään matkustella ja lenkki poluilla minut pitää westie-koirani.

Miia

Eläinlääkäriä minusta ei näköjään tullut, mutta toinen vaihtoehto – että pääsen tekemään käsilläni jotain – toteutui.
”Ajauduin” ammattikouluun ja valmistuin kampaajaksi -86.
Tykkään myös piirtää, näperrellä ja askarrella vapaa-aikanakin: ottaa valokuvia, ihailla tatuointeja, keräillä kauniita esineitä, katsella taidekirjoja ja lukea muutenkin – ja jos olisi mahdollisuus matkustella enemmän ihmettelisin paikallisia kirkkoja, temppeleitä ja moskeijoita sekä museoita, taidetta ja tavaroita. Yleensäkin vain hulinaa, värejä, muotoja, ihmisiä ja elämää.
Kauneinta maailmassa on kuitenkin kolme lastani ja kaksi uskomattoman suloista lapsenlasta.
Toivon, että voin tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaisen kokemuksen. Hetken irti arjesta, ihanat ja toimivat hiukset, hemmottelua, hyvää oloa ja tietenkin tuotteet ja neuvot kotihoitoon. Tässä ammatissa on tärkeää kouluttautua, pysyä ajan hermoilla, seurata muotia ja tietää mistä puhutaan – mutta tärkeintä on kuitenkin ottaa huomioon asiakkaan persoonallisuus ja se, että asiakas viihtyy hiuksissaan; olipa se sitten mainstreemiä, luonnollista tai shokeeraavaa!
Vuosien varrella on liiketyön ohella tullut tehtyä erilaisia lehtijuttuja mm. ’muuttujia’ (ennen ja nyt -kuvauksia), henkilö- ja muotikuvauksia sekä paljon monipuolisia muoti-, messu- ja hiusnäytöksiä.
Olen joka päivä kiitollinen ihanista asiakkaistani – ilman heitä ei tästä työstä tulisi mitään. Ja vaikka minusta ei eläinlääkäriä tullutkaan, niin pääsin kuitenkin karvapäitä rapsuttelemaan.

Kata

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 1986 eli kokemusta alalta on kertynyt melkoisesti!
Nuorempana kilpailin kampaajana, mutta nyt perheellisenä teen osa-aikatyötä Studio1a:n tiimissä.
Ominta osaamistani ovat lyhyet leikkaukset, mutta kaikki alamme työt ovat lähellä sydäntäni.
Tulen Espoosta ja harrastan ratsastusta, uimista ja lukemista.

Maija

Olen kiinnostunut hiuksista ja rakastan ihmisiä. Nautin asiakkaiden palvelemisesta ilolla ja ammattitaidolla sekä tietojeni ja taitojeni kehittämistä koulutusten avulla.
Olen positiivinen ja innostun, kun saan ideoida uutta ja erilaista.
Vapaa-aikani vietän liikkuen ja luonnosta nauttien. Kotipaikkani on Etelä-Karjalassa ja muutin syksyllä 2011 Helsinkiin, asuttuani vuoden Australiassa. Kielitaitoa on siis karttunut ja englannin lisäksi osaan myös vähän venäjää.
Parturi-kampaajaksi valmistuin vuonna 2007, suorittaen samalla ylioppilastutkinnon. Olen myös osallistunut alan värjäys- ja leikkauskokonaisuus -kilpailuihin saavuttaen hyviä tuloksia.
Parhaita hetkiä työssäni ovat ne, kun huomaa innostuksen ja onnen asiakkaan silmissä upean lopputuloksen ja miellyttävän parturi-kampaamo kokemuksen vuoksi.
Aikasi salongissa on ennen kaikkea rentouttava kokemus ja elämys.